Visie en Missie

Visie

Het begeleiden van onze professionals met de volgende stap in hun carrière. Alsmede het zijn van een sparringpartner voor onze opdrachtgevers op het gebied van HR vraagstukken. Dit door middel van persoonlijke benadering, oog op kwaliteit, kennis van de arbeidsmarkt en onze jarenlange ervaring binnen de HR/Recruitment wereld.

Onze kernwaarden zijn

  verbinding & vertrouwen
  kwaliteit
  persoonlijke benadering & transparantie
  kennis & ontwikkeling

Onze kracht ligt in het adviseren van zowel de klant als de kandidaat. De persoonlijke benadering zorgt voor wederzijdse commitment. Tot de kern van de problematiek komen en  weten wat er speelt binnen een organisatie zorgt ervoor dat wij  met kennis van de markt de juiste profielen weten te matchen.  Dit is onze toegevoegde waarde voor klant en kandidaat. Met onze achtergrond in loopbaan- en organisatieadvies gaat onze dienstverlening verder dan alleen de bemiddeling.

Onze missie luidt dan ook

Onderscheidend in advies, transparant in onze werkwijze en kwaliteitsgericht de beste dienstverlening leveren aan onze klanten.

 

Contact

JSG Recruitment
Roderveld 34
8219CB Lelystad

0624710468
Accountmanager Buitendienst

Accountmanager Buitendienst

Geplaatst op: 2018-11-06

Voor onze opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar Accountmanagers in diverse branches waaronder IT, Food, Retail etc. Heb jij een passie voor commercie en loop jij niet weg voor een uitdaging, solliciteer ...

Lees meer Meer nieuws
HR Adviseur

HR Adviseur

Geplaatst op: 2018-08-15

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar professionele HR adviseurs. Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière, solliciteer dan op onderstaande vacature. De volgende werkz...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.