Kandidaten

Kunnen wij jou helpen met de volgende stap in jouw carrière? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nemen wij jouw wensen en verwachtingen samen door en gaan wij naast jouw werkervaring ook in op jou als persoon. In dit gesprek bepalen wij samen wat een volgende stap zou kunnen betekenen.

Het sollicitatieproces

Make a change WORK. Vanuit onze HR achtergrond weten wij hoe jij je zo optimaal mogelijk  kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgevers. Wij begeleiden jou in het hele proces en helpen je zo goed mogelijk klaar te stomen voor het gesprek zelf. Hierdoor ga je vol zelfvertrouwen het gesprek in en vergroot het de kans op jouw volgende stap in je carrière. Na het gesprek zullen wij dit evalueren en de vervolgprocedure met je doornemen.

 

Contact

JSG Recruitment
Roderveld 34
8219CB Lelystad

0624710468
Accountmanager Buitendienst

Accountmanager Buitendienst

Geplaatst op: 2018-11-06

Voor onze opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar Accountmanagers in diverse branches waaronder IT, Food, Retail etc. Heb jij een passie voor commercie en loop jij niet weg voor een uitdaging, solliciteer ...

Lees meer Meer nieuws
HR Adviseur

HR Adviseur

Geplaatst op: 2018-08-15

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar professionele HR adviseurs. Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière, solliciteer dan op onderstaande vacature. De volgende werkz...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.